TEAM BUILDING

 

TEAMBUILDING & BEDRIJFSUITJES

Op zoek naar een leuke manier om het bedrijfsuitje wat pit te geven? Real-Life Xcape heeft een leuke manier om de sterke en zwakke punten van je team te achterhalen en te zien wie bepaalde eigenschappen heeft. Een escape room is een geweldige manier om mensen beter te laten communiceren, vertrouwen op te bouwen, elkaar beter te leren kennen en samen ervaringen te creëren om het team te binden. ​

 

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je je escape room ook combineren met andere activiteiten zoals ons evenementencentrum, popquiz, pooltafels en meer.

POOL TAFELS (8 BALL)

We kunnen regelen dat als je klaar bent met het spelen van je escape room, je wat kunt gaan drinken en poolen. Geen betere manier om de dag af te sluiten, een beetje lol te hebben en grapjes te maken over wie die ene puzzel in de escape room niet kon oplossen.

POP QUIZ

Een leuke manier om de teambuildingsreis van de escape room te beginnen of te eindigen. Verdeel de groep in verschillende teams en ga de strijd aan in de Real-Life Xcape popquiz. Er zijn trivia vragen, charades en zelfs zingen om iedereen los te maken.

PRIVÉ MEETING ROOMS

Wij hebben een ruimte speciaal voor u gebouwd en gereserveerd. Dit zorgt ervoor dat uw evenement privé is, terwijl u over de tools beschikt die nodig zijn om het meeste uit uw evenement te halen. Buiten dat kun je het ook combineren met activiteiten zoals escape room, pooltafels, popquiz, informatieve en leuke workshops en meer.

LIEVER MET EEN PERSOON PRATEN?

Tel: (+31) 629 520 908