top of page
TheMorgue
Original Logo Symbol.png
The Morgue 1.jpg

2-8 SPELERS

60 MIN

2-4 pers = €125

5-8 pers = €150

Moeilijkheidsgraad

Fear Factor

FAQ - THE MORGUE - Is het thema “Morgue” eng? - Het is een spannende kamer. De meeste mensen moeten het spel aankunnen. - Als ik jonger ben dan 16 jaar, mag ik dan de Morgue spelen? - Ja, dat kan met eigen risico. - Kan ik de Morgue spelen met mijn rolstoel? - Helaas niet. - Hoe lang duurt het? - De totale sessie zal ongeveer 1,5 uur duren. Dit is inclusief circa 1 uur escape room plus 0,5 uur voorbereiding en introductie. - Kan ik de kamer spelen met 9 personen? - Ja, misschien! We begrijpen dat sommige groepen van 9 personen graag samen willen spelen. In dat geval, als het niet erg vindt dat de kamer een beetje druk kan zijn en niet alle spelers van het spel kunnen genieten, dan is dat prima voor ons. De totale kosten voor 9 personen zullen €170,- zijn.

Het is 1945, jij en je vrienden zijn geneeskundestudenten die graag meer willen leren over het menselijk lichaam.

Op een dag wordt je wakker en ontdek je dat je opgesloten zit in het mortuarium zonder enige mogelijkheid tot ontsnappen. Tot overmaat van ramp blijkt dat de patholoog experimenten heeft uitgevoerd op de lichamen van de overledenen en dat hun geesten nu ronddwalen in het mortuarium.

Kunnen jij en je vrienden jullie intelligentie en kennis gebruiken om te ontsnappen uit het mortuarium voordat het te laat is?

Spelers onder de 16 jaar hebben minimaal één persoon boven de 18 jaar in hun groep nodig. Spelers onder de 12 jaar worden niet toegelaten in dit spel. Houd er rekening mee dat dit spel wordt gespeeld in weinig licht. We raden altijd aan om je leesbril mee te nemen voor het geval je er een nodig hebt. Er zijn geen acteurs aanwezig in deze escape room.

Deze kamer is in het Nederlands en Engels.

Anchor Maddie's Secrets
PrisonEscape
Original Logo Symbol.png
Prison Break 1.jpg

2-8 PLAYERS

60 MIN

2-4 pers = €125

5-8 pers = €150

Moeilijkheidsgraad

Fear Factor

FAQ - PRISON BERAK - Is het thema “Prison Break” eng? - Niet echt. Het heeft een paar schrikeffecten en een van de puzzels heeft een flitslicht. Als ik jonger dan 16 jaar, mag ik dan de Prison Break spelen? Ja, dat kan met eigen risico. - Kan ik Prison Break spelen als ik jonger dan 12 jaar? - Ja, als de hele groep jonger is dan 12 jaar, laat het ons dan van tevoren weten. - Kan ik Prison Break spelen met mijn rolstoel? - Met een normale rolstoelmaat kan dat wel! - Hoe lang duurt het? - De totale sessie zal ongeveer 1,5 uur duren. Dit is inclusief circa 1 uur escape room plus 0,5 uur voorbereiding en introductie. - Kan ik de kamer spelen met 9 personen? - Ja, misschien! We begrijpen dat sommige groepen van 9 personen graag samen willen spelen. In dat geval, als het niet erg vindt dat de kamer een beetje druk kan zijn en niet alle spelers van het spel kunnen genieten, dan is dat prima voor ons. De totale kosten voor 9 personen zullen €170,- zijn.

Samen zijn jij en je medegevangenen onterecht veroordeeld en ter dood veroordeeld door een groep corrupte gevangenisbewakers. Deze bewakers hebben jarenlang misbruik gemaakt van hun macht door de gevangenen als hun persoonlijke boksbal te gebruiken en degenen die weigerden zich aan hun eisen te voldoen, te executeren.

Jij en je celgenoten gaan niet zonder slag of stoot ten onder. Dat is echter niet gemakkelijk, de politie heeft valstrikken en verborgen hinderlagen in de hele gevangenis geplaatst. Ze zijn alert op elk teken van ontsnapping. Je moet ze een stap voorblijven en bereid zijn om elk obstakel dat op je pad komt te overwinnen. Kan je ontsnappen?

Houd er rekening mee dat dit spel momenten van flitsen/stroboscoop heeft, dit kan leiden tot een epileptische aanval. De game heeft momenten waarop de verlichting zwak is. We raden altijd aan om je leesbril mee te nemen voor het geval je er een nodig hebt. Er zijn geen acteurs aanwezig in deze escape room.

Deze kamer is in het Nederlands en Engels.

Maddie's Scrects(2).jpg

2-8 PLAYERS

60 MIN

2-4 pers = €125

5-8 pers = €150

Moeilijkheidsgraad

Fear Factor

Als je eerder "Rosemary's Toy Store" hebt gespeeld, is deze kamer hetzelfde.

In het rustige, onopvallende stadje Willowbrook staat een oud, verlaten huis, dat door mensen "Whispering Toys" wordt genoemd. Ooit een levendige plek vol gelach en vreugde, staat het nu in griezelige stilte, gehuld in mysterie. Jaren geleden vond er binnen deze muren een tragische gebeurtenis plaats, gehuld in geheimzinnigheid en angst. Een klein meisje genaamd Maddie, de dochter van de huiseigenaar, werd onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. Sindsdien werd het huis gesloten en worden er vreemde voorvallen gemeld door degenen die durven in de buurt te komen.

Wanneer jij en je vrienden het schemerige, stoffige huis binnenstappen, voelt de lucht zwaar van spanning. Rijen oude, vergeten speelgoed liggen overal, hun levenloze ogen lijken elke beweging te volgen. Jullie zijn hier om de waarheid over Maddie's dood te achterhalen en te ontsnappen voordat het uur voorbij is, maar wees gewaarschuwd: het huis herbergt veel geheimen, en niet allemaal willen gevonden worden.

BOEK NU UW AVONTUUR!

Gratis annuleren tot 48-uur

Meer weten? Kijk naar onze Cancellation Policy

bottom of page