top of page

THE MORGUE

TheMorgue
Escape Room Items
PrintReadyPrison.pngdsa.pngdsadsa.png

Dit mortuarium van een geliefde dokter in de buurt is al lang verlaten sinds die vrouw op bezoek ging. Gek genoeg komen er veel geluiden uit dit verlaten mortuarium. We hebben iemand nodig die dapper genoeg is om naar binnen te gaan, te onderzoeken en te overleven om het verhaal te vertellen.

 

Ben jij die persoon?

Spelers onder de 16 jaar hebben minimaal één persoon boven de 18 jaar in hun groep nodig. Spelers onder de 12 jaar worden niet toegelaten in dit spel. Houd er rekening mee dat dit spel wordt gespeeld bij weinig licht. We raden altijd aan om je leesbril mee te nemen voor het geval je er een nodig hebt. Deze game heeft geen acteurs binnenin.

Dit kamer is in het Engels (Basis engels)

2-8 SPELERS

60 MIN

2pers =€90 (+€10 voor elk extra speler)

OG4A1093.png
OG4A1097_edited.png
OG4A1108.png
OG4A1109.png

PRISON BREAK
Versie 2023 NIEUW!!!

PrisonEscape
Escape Room Items
PrintReadyPrison.pngdsa.png

Je wordt wakker in het midden van een vuile en stoffige cel nadat je bent ontvoerd door een corrupte officier. De officier werd op kantoor geroepen voordat hij je iets kon aandoen. Dit is je kans om te ontsnappen, vecht je voor je overleving? ​

 

Vrijheid kan kosten met zich meebrengen.

Houd er rekening mee dat dit spel momenten van flitsen/stroboscoop heeft. De game heeft momenten waarop de verlichting zwak is. We raden altijd aan om je leesbril mee te nemen voor het geval je er een nodig hebt. Deze game heeft geen acteurs binnenin.

Dit kamer is in het Engels en Nederlands.

2-8 PLAYERS

60 MIN

2pers =€90 (+€10 voor elk extra speler)

OG4A1018.png
OG4A1037.png
OG4A1033.png
OG4A1022.png
bottom of page