voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeests, teamuitjes, baby shower, familie uitjes, thema feest en nog veel meer!!!

VERJAARDAGS FEESTJES 6-14 JAAR

Boek uw kinderverjaardagsfeestje in ons evenementencentrum en pluk de vruchten. Privékamer om te vieren, talloze activiteiten om te doen en escape rooms. Er is ook de mogelijkheid om veel evenementen te koppelen aan het verjaardagsfeest, b.v. pooltafels, escape room, informatieve en leuke workshops.

Thema's van de workshops zijn o.a handen arbeid, leer te tekenen, zang les, escape room les en meer.

FEESTJES & SPECIALE EVENEMENTEN

Er gebeurt iets bijzonders in je leven en dat wil je vieren, wij willen helpen. Of u nu een vrijgezellenfeest, movie-nightfamilie uitjes, baby showerverjaardagsfeestje, jubileum viert, thema feest of een bedrijfsuitje heeft, wij hebben de ruimte voor u. Niet alleen dat. We hebben een verscheidenheid aan evenementen, activiteiten en faciliteiten om het special te maken.

Wij hebben een ruimte speciaal voor u gebouwd en gereserveerd. Dit zorgt ervoor dat uw evenement privé is, terwijl u over de tools beschikt die nodig zijn om het meeste uit uw evenement te halen. Buiten dat kun je het ook combineren met activiteiten zoals escape room, pooltafels, popquiz, informatieve en leuke workshops en meer.

LIEVER MET EEN PERSOON PRATEN?