top of page

Uw veiligheid is erg belangrijk voor ons. Dit zijn de maatregelen die wij nemen om de verspreiding van covid-19 tegen te gaan.

Wij volgen de regels van de overheid over hoeveel mensen in dezelfde ruimte mogen zijn. Momenteel mogen er maximaal 6 personen samen in dezelfde ruimte zijn. Als dit aantal in de toekomst wordt verhoogd of verlaagd, passen we ons daar ook op aan.

• Indien u niet de enige groep bent die in het tijdslot speelt verzoeken wij u vriendelijk 1,5m afstand te houden, er is meer dan voldoende ruimte om dit mogelijk te maken. Ook onze medewerkers zullen afstand houden.

•Wij verzoeken u vriendelijk uw mondkapje op te doen in de wachtruimte/lobby. Als je in de kamer bent, is het echter aan jou wat je wilt doen. Ook onze medewerkers zullen altijd een mondkapje dragen.

•We hebben handontsmettingsmiddelen die u kunt gebruiken, evenals wegwerphandschoenen als u denkt dat dit voor u nodig is.

•Onze kamers worden na elke boeking bespoten en afgeveegd met 90% alcohol om ervoor te zorgen dat alles schoon is voor de volgende groep.


Bedankt voor je medewerking, blijf veilig en geniet van je spel!

bottom of page