WAT IS EEN REAL-LIFE ROOM ESCAPE?

 

Door de aard van het Real-Life escape spel, het  is uitdagend, avontuurlijk en tegelijkertijd vermakelijk,  is dit een geweldige activiteit voor vrienden, vrijgezellenfeesten, familiereünie of zelfs voor toeristen die op zoek zijn naar een echte ‘in-door’ avontuurlijke activiteit.

 

Daarnaast, moeten mensen  kunnen focussen op details en tegelijkertijd rekening houden met het hele plaatje: je moet observeren, , kritisch nadenken, duidelijk communiceren en je hebt tal van andere vaardigheden nodig om uiteindelijk uit de kamers te kunnen ontsnappen. Tevens is dit  een ideale plek voor organisaties als onderdeel van ‘teambuilding’ of  sollicitatieproces.

 

 

 

HOE WORDT HET GESPEELD BIJ REAL-LIFE XCAPE?

 

Als gast, wordt je eerst verwelkomd bij de receptie en krijg je  instructie voordat de gasten naar de kamers worden begeleid. Wij zullen dan de huisregels en de achtergrond van het thema aan de gasten toelichten.

 

Als dat eenmaal is gebeurd, wordt de ruimte van buitenaf afgesloten en hebben jullie  één uur de tijd om alle puzzels en raadsels op te lossen en de sleutels te vinden om uit de kamer te ontsnappen.

 

 

 

MOET IK EEN RESERVERING MAKEN?

 

Reservering is sterk aanbevolen;  het helpt u in ieder geval teleurstelling te voorkomen.. Bovendien zijn wij met een reservering  beter in staat om het  evenement voor u te organiseren en u  de beste service an te bieden.

 

 

 

HOE LANG DUURT HET SPEL?

 

Het speel duurt in principe één uur, maar de hele sessie vanaf de introductie duurt ca. 1,5 uur (dit is dus inclusief de introductie, instructies en een fotomoment achteraf).

 

Daarom raden wij u aan zich  15 minuten vóór de reserveringstijd aan te melden bij de receptie, zodat er voldoende tijd is voor alle voorbereidingen op het spel.

 

 

 

WORDEN ER HINTS VERSTREKT TIJDENS HET SPEL?

 

JA. Maar het aantal hints  is beperkt. In het algemeen kunt u, afhankelijk van welk  thema u speelt en  als u echt niet uitkomt met een puzzel of ergens vastzit, uw hulpkaart(en) gebruiken om assistentie te vragen. Let op, er  is maar beperkt aantal hulpkaarten aanwezig! Gebruik deze alleen als het noodzakelijk is!